MUŞ / VARTO - Dallıöz İlkokulu

Dallıöz İlkokulu

Adres
DALLIÖZ KÖYÜ DALLIÖZ KÜME EVLERİ MUS VARTO DALLIOZ ILK OGRETIM OKULLU BLOK NO 25 VARTO / MUŞ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak,hayata dair becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
8:35-12:00 13:00-14:35
Sabo(Odun, kömür)
Lojman
1 - Lojman kullanılır durumda değildir.
Servis
Dört okul ortak servis kullanmaktadır.
26 haneli küçük ve sakin bir köydür.
Muş merkeze 66 km, ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.